MEB UZMAN ÖĞRETMENLİK HAZIRLIK KİTABI (KONU)

01 Temmuz 2022 Cuma 18:02
3965 Okunma

MEB UZMAN ÖĞRETMENLİK HAZIRLIK KİTABI (KONU)

7354 Öğretmenlik Meslek Kanunu ve bu kanunun uygulanmasını göstermek üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 Mayıs 2022 tarihinde Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği yayımlandı. Buna göre şartlara haiz öğretmenlerimiz “Uzman Öğretmen” unvanı almak için MEB tarafından her yıl düzenlenecek başöğretmenlik sınavına girecekler.
MEB tarafından Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden verilecek Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı akabinde ve kılavuzda yayımlanan konulardan merkezi sınava girecek öğretmenlerimiz için bu kitabı hazırladık. 
Kitabımızın en önemli ayırt edici özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Milli Eğitim Bakanlığının sınav konularına ilişkin Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) platformunda paylaştığı videolar ile yayımladığı kitaplar, dergiler, referans alınmıştır.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Gerek Milli Eğitim Bakanlığının ve gerekse ÖSYM’nin benzer alanlarda düzenlediği sınavlardaki sorular alanında uzman yazar ekibimiz tarafından titizlikle incelenmiş ve bu çalışma sonunda gerçek sınavdaki soruların muadili sayılabilecek sorular ortaya çıkmıştır. Konu anlatımı bu müfredata uygun olarak hazırlanmıştır.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Konuların pekiştirilmesi ve daha akıcı öğrenme sağlanması amacıyla gerekli yerlere örnek çözümlü sorulara yer verilmiştir.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Kitabımızdan faydalanacak öğretmenlerimizin  işini kolaylaştırmak adına kritik öneme sahip bilgileri özel bilgi kutularıyla dikkatinize sunduk.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Her biri alanının uzmanı olan yazar ekibimiz MEB’in sınav kılavuzunda yayımladığı dokuz temel konunun dışına çıkmadan tüm alt başlıklardan hazırladığımız konu anlatımı ile kapsam geçerliliğini sağlamaya gayret ettik.
• Akademik yeterlilikle test teknikleri bir arada sunulmuştur.Sayfa sayısını arttıracak ve sınavda işinize yaramayacak müfredat dışı hiçbir bilgiye yer vermemeye dikkat ettik.
Kitabımızın hazırlanmasında yoğun gayret sarf eden her biri işini hakkıyla yapma gayretinde olan Ankara Akademi Grubu’nun tüm üyelerine teşekkürü borç biliriz.
Sınava giren tüm uzman öğretmenlerimizi başöğretmen olarak görmek dileğiyle...
Akademi Denizi Yayıncılık

UZMAN-OGRETMENLIK-ORNEK-SAYFALAR.pdf

Son Güncelleme: 23.12.2022 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.